Nieuws

Belangenvereniging Sien en In Kaart bieden een kennismakingsactie aan. Doe mee aan In Kaart en krijg 30 euro korting op een lidmaatschap bij Sien

Wat is Sien?

Sien is er voor verwanten van mensen met een verstandelijke beperking. Voor meer informatie zie: Home - Sien voor mensen met een verstandelijke beperking

Hoe werkt de kortingsactie?

U vult een vragenlijst in bij In Kaart. Aan het einde van de vragenlijst ontvangt u een link naar een inschrijfformulier bij Sien. Via deze link kunt u een lidmaatschap bij Sien afsluiten met 30 euro korting. 

Welke lijst vult u in?

-Over uw kind. Bent u een ouder van een kind met (een vermoeden van) een verstandelijke beperking of maakt u zich zorgen over de ontwikkeling van uw kind? Schrijft u zich dan in bij In Kaart en vul online een vragenlijst in over uw kind: In Kaart: aanmelden ouders van kinderen (15-).

-Over de persoon die u vertegenwoordigt. Bent u wettelijke vertegenwoordiger van een persoon van 16 jaar en ouder met (een vermoeden van) een verstandelijke beperking en is deze persoon wilsonbekwaam?  Schrijf u dan in bij In Kaart en vul online een vragenlijst in over de persoon die u vertegenwoordigt via: In Kaart: aanmelden Wettelijk Vertegenwoordiger.

Vragen? Mail gerust naar: Inkaart@vu.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oudervereniging Balans en In Kaart bieden een kennismakingsactie aan! Doe mee aan In Kaart; krijg 50% korting op lidmaatschap Balans!

Samen met andere organisaties zet Oudervereniging Balans de schouders onder het project In Kaart, een langlopend onderzoek naar en samen met ouders en hun kinderen met een ondersteuningsbehoefte of ontwikkelingsproblemen. Ouders kunnen via vragenlijsten van In Kaart hun ervaringen delen. Onderzoek op basis van deze gedeelde ervaringen draagt bij aan goed onderbouwde zorg, ondersteuning en belangenbehartiging. Voor oudervereniging Balans is In Kaart belangrijk, omdat Balans zich inzet om ouders, gezinnen, professionals en beleidsmakers van goede en relevante informatie te voorzien.

Wat is Balans?

Oudervereniging Balans staat op voor ouders van kinderen en jongeren die net iets meer, of iets anders nodig hebben op het gebied van leren, gedrag of in de opvoeding. Ouders kunnen bij Balans terecht voor steun, informatie en advies. Ze organiseren webinars en activiteiten voor ouders en professionals. En we komen op voor ouders en kinderen in politiek Den Haag. 

Meer weten? Kijk op www.balansdigitaal.nl of mail naar info@balansdigitaal.nl

Hoe werkt de kortingsactie?

Je vult een vragenlijst in bij In Kaart. Aan het einde van de vragenlijst ontvang je een link naar een inschrijfformulier bij Balans. Met dit formulier link kun je een lidmaatschap bij Balans afsluiten met 50% korting. Je betaalt eenmalig 30 euro in plaats van 60.

Wie kunnen meedoen?

Als ouder kies je bij In Kaart welke vragenlijsten je wilt invullen. Je mag ook beide lijsten invullen als dat relevant is, graag zelfs! Of over meerdere kinderen een lijst invullen. Je kind hoeft geen classificatie te hebben om mee te kunnen doen.

-Over je kind. Ben jij een ouder van een kind met (een vermoeden van) TOS, ADHD, autisme, dyslexie, DCD, een visuele of verstandelijke beperking of maak je je zorgen over de ontwikkeling van je kind? Schrijf je dan in bij In Kaart en vul online een vragenlijst in over je kind: In Kaart: aanmelden ouders van kinderen (15-).

-Over jezelf. Heb jij (een vermoeden van) TOS, ADHD, autisme, dyslexie, DCD, een visuele of verstandelijke beperking? Schrijf je dan in bij In Kaart en vul online een vragenlijst in over jezelf via: In Kaart: aanmelden 16 jaar en ouder.

Ben je al deelnemer van In Kaart en wil je ook korting bij Balans? Of ben je al deelnemer van In Kaart en lid van Balans en wil je gebruik maken van de korting op je huidige lidmaatschap? Mail dan naar ledenadministratie@balansdigitaal.nl. Je ontvangt dan een link naar een formulier om gebruik te maken van de kennismakingsactie.

Vragen? Mail naar: Inkaart@vu.nl